Κατά καιρούς πολλοί γονείς και μαθητές δυσαρεστούνται με το υψηλό κόστος ιδιαίτερων μαθημάτων. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στους λόγους για τους οποίους αυτό συμβαίνει.

  1. Κόστος υλικού: Οι επιπλέον φωτοτυπίες που δίνουμε στους μαθητές μας κοστίζουν αρκετά χωρίς να υπολογίσουμε το χρόνο που μας πήρε για να ετοιμάσουμε υλικό ειδικά σχεδιασμένο πάνω στις

Το θεσμικό πλαίσιο σχετικά με την Αναγγελία Διδασκαλίας σε Φροντιστήρια, Κέντρα Ξένων Γλωσσών και κατ’ οίκον διδασκαλία περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Η εγκύκλιος ΕΦΚΑ ΕΓΚ 34 - 13/08/2018 σχετικά με την τροποποίηση του υπολογισμού ημερών ασφάλισης των εργαζομένων σε Φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών της εγκυκλίου ΕΦΚΑ 45/2017, για όσους απασχολούνται κάτω από 21 ώρες/εβδομάδα. 

Ακολουθεί το κείμενο της εγκυκλίου ΕΦΚΑ 34/2018 με τα παραδείγματα:

Όλες οι άδειες διδασκαλίας που έχουν εκδοθεί πριν τις 12 Νοεμβρίου 2012 έχουν ισχύ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019 και πρέπει να ανανεωθούν μέχρι τις 30 Αυγούστου 2019. 

Σύμφωνα με την εγκύκλιο αρ.45/2017 του ΕΦΚΑ σχετικά με τον υπολογισμό ημερών των εργαζομένων σε Φροντιστήρια και Κάντρα Ξένων Γλωσσών, διευκρινίζεται ότι:

 "Το εβδομαδιαίο ωράριο πλήρους διδακτικής απασχόλησης στα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών καθορίζεται στις

Suscribe tu email para recibir todas las noticias de ASPE

 

ASPE @ Facebook Follow @aspegr

Login Form

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com